about us

"Great minds also need hands"

Hands is een jong en dynamisch communicatiebureau uit Hasselt. Onze leuze ‘Great minds also need Hands’ vat onze aanpak goed samen: we schrikken er niet voor terug om de handen uit de mouwen te steken. Ons doel: bedrijven, organisaties en overheden naar de juiste creatieve bestemming voeren. Zowel operationeel als strategisch. Hiervoor beschikt Hands ook over de nodige creatieve ‘Minds’.

Strategische haltes
Hands is dan ook meer dan een passieve partner. We begeleiden onze klant op zijn creatieve traject – mét een duidelijke bestemming voor ogen. Een bestemming waar we gericht naartoe werken via de juiste strategische haltes. En dat met een structuur die een vlotte bijsturing mogelijk maakt.

Jong en dynamisch
Hands heeft een jong en slank team van 12 medewerkers. Een bewuste keuze. Onze structuur maakt het mogelijk om gedreven en flexibel in te spelen op de behoeften van onze klanten. Ons jonge karakter zorgt ervoor dat we op geen enkel moment voeling verliezen met nieuwe trends en evoluties. Combineer dit met enkele ervaren ‘begeleiders’ en u hebt een optimale mix voor uw communicatieprojecten.

Een groeiend bereik
Vandaag groeit Hands exponentieel. Omdat we kwaliteit en creativiteit altijd voor ogen houden. Maar ook omdat we voortdurend streven naar een langetermijnrelatie met onze klant. Een keuze die gepaard gaat met een persoonlijke benadering, een maximale flexibiliteit en een ongebreidelde motivatie.

Van deur tot deur voor u
Hands is een fullservice reclamebureau, erkend door de CER. Hierdoor kunnen we uw projecten ondersteunen ‘van deur tot deur’. Branding, campagnes, drukwerken ... ze vinden allemaal naadloos aansluiting online, via onze eigen webafdeling. Complexe websites, branding sites, de distributie van e-newsletters, banneringcampagnes ... Hands heeft altijd de juiste oplossing voor uw communicatiebehoeften. Stap dus gerust bij ons aan boord. Wij vervoeren u graag naar ‘Destination Result’!