about us

Historiek

We schrijven 2002 wanneer Stephan Bruninx en Kristof Schiepers samen een vennootschap boven het doopvont houden: Hands Mediarouting bvba. Maar eerst nog enkele dingen op punt zetten. Kristof houdt 18 maanden halt in Barcelona en Parijs voor een MBA. Stephan zet intussen zijn schouders onder de ICT-sector in Vlaanderen. In 2004 gaat Hands écht van start met haar eerste medewerker. Het bedrijf groeit snel onder impuls van de twee gedreven partners en hun frisse en vernieuwende ideeën.

Snelle groei
Klanten vinden snel hun weg naar Hands. Belangrijker nog, ze vinden er wat ze zoeken: resultaten! Of het nu gaat over een marketingstrategie, een creatief concept, een website of een campagne … Eerst nadenken over de doelstellingen en dan snel en efficiënt uitrollen.

In 2009 neemt Kristof de zaak volledig over. In 2010 verhuizen de intussen 20 handen van de Windmolenstraat naar de kantoren van Groep C. Samen zetten ze de schouders onder diverse projecten voor overheden en privébedrijven.

Triumviraat
Stilstaan is achteruitgaan. Daarom blijft de trein van Hands in beweging. In 2013 stappen twee nieuwe vennoten aan boord. Laurence Libert en Stijn Martens worden aandeelhouders en versterken het managementteam. Een triumviraat dat samen de strategische lijnen uitzet.

Vandaag is Hands uitgegroeid tot een fullservice communicatiebureau met 18 medewerkers. Om ruimte te geven aan deze groei verhuizen we in september 2014 naar onze nieuwe kantoren aan de Thonissenlaan in Hasselt. In de onmiddellijke omgeving van de Kanaalkom.

Kom dus gerust eens langs. Wij hebben de juiste kanalen voor uw communicatie.