about us

Team

Kristof Schiepers

Kristof is gepassioneerd door communicatie. Geïnspireerd door Mad Men is geen uitdaging hem te groot. Hij vertrekt altijd vanuit een strategisch perspectief en leidt zo als Creative Effictive Officer het Hands-team in goede banen. Met een achtergrond als economist, een MBA van ESADE & HEC en diverse specialisaties in Internet, VR en Multimedia, begeleidt Kristof uw campagne recht naar de beoogde doelstelling. Don't dream your life, live your dream.

Laurence Libert

Laurence heeft geen schrik. Ook niet toen ze in 2013 – na een succesvolle carrière als Vlaams volksvertegenwoordiger en schepen van de Stad Hasselt – de stap zette naar Hands. Laurence is partner van Hands en legt de focus op klantenbegeleiding, persrelaties en marketingstrategieën.

Stijn Martens

Als partner coördineert Stijn de interne werking bij Hands. Hij zorgt ervoor dat iedereen – intern én extern – uw deadlines en budget respecteert. Met een marketing- en communicatie-achtergrond en zijn jarenlange ervaring zet Stijn alle obstakels en kansen binnen uw communicatieproces met gemak naar zijn hand. Het resultaat? Een heel vlotte samenwerking.

Stephan Bruninx

Strategische inzichten, kwaliteit en een ontwerpersoog: dat is Stephan ten voeten – of is het handen? – uit. De medeoprichter van Hands heeft meer dan dertig jaar ervaring met nieuwe media, communicatie en marketing voor bedrijven in binnen- en buitenland. Zijn expertise en inspiratie zijn een echte meerwaarde voor het team. Stephan is voornamelijk geboeid door nieuwe businessmodellen rond de veranderende mediaconsumptie.

Koen Neven

Meer dan tien jaar ervaring bij verschillende communicatiebureaus: het leverde Koen een frisse visuele taal op waarin creativiteit, doeltreffendheid en ontwerp een hoofdrol spelen. Elke dag opnieuw vertaalt hij uw boodschap naar een visuele ervaring die de aandacht trekt en doel treft. De hand van de meester is altijd in het spel – ook al zie je ze niet op het eerste gezicht.

Geert Mullens

Geert heeft tonnen ervaring in de sector. Als senior creative director staat hij garant voor een no-nonsense creativiteit die werkt. Net als je dacht dat je alles al hebt gezien, dan verrast Geert. Geert staat ook in voor de kwaliteitscontrole op creatief en design vlak.

Dries Sijmons

Uw offlinestrategie moet een onlinestrategie worden? Dan is Dries de geknipte man. Deze expert in HTML, PHP-scripting en CSS bouwt websites, verstuurt e-mailcampagnes en optimaliseert uw zoekmachinestrategie. De beste websites vertrekken altijd vanuit een communicatieve invalshoek, zonder dat de contentmanagementsystemen daarbij in de weg mogen staan. Daarom leveren we altijd websites op maat af.

Sarah Martens

Hulp nodig bij grafisch ontwerp? Sla de handen in elkaar met Sarah. Met haar voorliefde voor design en haar creativiteit tilt ze al uw grafische projecten naar een hoger niveau. Nieuwe media, sociale media en innovatieve marketing zijn haar stokpaardjes.

Christina Usacheva

Christina kent de Adobe Creative Suite van binnen en van buiten. Snel, betrouwbaar en technisch onderlegd werkt Christina als designer haar opdrachten af. Met roots in Rusland geeft Christina die extra internationale dimensie aan Hands...en dat is mooi meegenomen voor een bedrijf met ambitie.

Marleen Vanhamel

Marleen heeft jarenlange ervaring bij een drukkerij in de pre-press omgeving. Een ervaring die goud waard is in een DTP team. Met de nodige nauwkeurigheid en discipline werkt Marleen gedreven aan diverse design opdrachten. Van advertenties tot brochures ... steeds met oog voor detail en een liefde voor de job.

Johan Veldeman

Onze ervaren copywriter Johan Veldeman. Hij heeft bijna 20 jaar ervaring in informatieve en wervende teksten voor klanten zoals De Lijn, Export Vlaanderen, Provincie Limburg, Domein Bokrijk, Toerisme Limburg, Promotie Binnenvaart Vlaanderen, de federale overheid, etc... Wie schrijft die blijft... .

Pim Myten

Pim is tot nader order de benjamin. Deze web- en grafisch designer (annex webdevelopper en fotograaf) bedenkt ontwerpen alsof hij dat al zijn hele leven doet. Wat ook klopt want hij heeft zijn studentenleven gefinancierd met allerhande designwerk. Heb je speciale wensen of een ongewoon verzoek, Pim vertaalt ze in geen tijd in kleurrijk maar vlekkeloos en creatief materiaal.

Gert Houben

Taal is pure fun als je ermee durft spelen. Dat is de plooi waarin Gert is gelegd. Titels die je in de tekst trekken, woordspelingen en zelfs grammaticale grapjes, ze rollen er als vanzelf uit. Dankzij meer dan twee decennia journalistiek weet hij bovendien hoe je een boodschap verpakt en brengt. Hij kan zelfs de aandacht trekken van diagonaal lezende mensen!

Luca Musolesi

Wat hebben Italiaanse roots, ijsjes, vioolspelen en webdeveloment gemeen? Luca dus. En wat doet deze sympathieke jongeman bij Hands? Professioneel en creatief webdevelopment. Hij ontwerpt al een zestal jaar sites kent alle geheimen van HTML, CSS en Wordpress. ‘Zijn werk is synoniem voor inventiviteit en precisie.

Myrthe Moermans

Myrthe wist al tijdens haar studie communicatie-management dat copywriting haar ding zou zijn, nog voor ze een postgraduaat aanvatte aan de Belgian Advertising School. Myrthe is bijzonder sterk in het brengen van een verhaal en denkt als geen ander vanuit het standpunt van de klant. En als echte grootgebruiker van social media, zorgt ze voor buzz à volonté.

Liesbeth Houbrechts

Liesbeth is gebeten door communicatie in al haar facetten. Afgestudeerd als Master in de Communicatiewetenschappen aan de KU Leuven en met de kennis van het postgraduaat Digitale Marketing aan de PXL heeft ze alles in huis om elke communicatie-uitdaging om te zetten tot succesvolle resultaten. Als junior projectmanager is Liesbeth klaargestoomd om uw campagnes uit te rollen en mee in goede banen te leiden. Aan motivatie geen gebrek!

Ellen Heeren

Ellen is onze nieuwste kracht aan boord. Door haar hands-on aanpak en oog voor detail heeft ze zich al na enkele maanden ontpopt als onmisbare schakel in ons team. Vragen blijven bij haar niet lang onbeantwoord. Klantgericht en met oog voor een stipte afwerking, rollen haar opdrachten vlot de deur uit.

Wouter Dorissen

Als jonge master Grafisch Ontwerp tracht Wouter in elk design, zowel conceptueel en vormelijk, zijn stempel te drukken. Wouter wist tijdens zijn laatste jaar ook al buiten de school, een aantal KMO’s, maar ook enkele internationale bedrijven te voorzien van een compleet nieuwe branding, website en drukwerk. Hij gaat geen uitdaging uit de weg!

Dirk Bynens

Voor Dirk is geen deadline teveel. Hij plant en coördineert de designstudio als een ware dirigent. Waar nodig tovert hij ad hoc oplossingen uit zijn hoed. Een onverwachte designopdracht werkt hij probleemloos zelf af tot een communicatief hoogstandje.

Heidi Vandecruys

Elk kantoor heeft een onzichtbare hand nodig die de administratie, facturatie en HR in goede banen leidt.
Heidi is onze Office Manager, een onmisbare kracht die het werkproces vlot laat verlopen en onze klanten verder helpt. Ervaren, dynamisch en vriendelijk is Heidi ons zonnetje bij Hands..