News

Communicatiebureau Hands breidt management uit

Great Hands also need great Minds

Het communicatiebedrijf Hands breidt na 9 jaar het management fors uit...

Huidig medewerker Stijn Martens en Laurence Libert, voormalig schepen van de stad Hasselt en  parlementslid, stappen vanaf vandaag als partner mee in Hands. Het Hasselts bedrijf heeft het afgelopen jaar een enorme groei gekend door een sterk toegenomen klantenportefeuille.

Meer strategische begeleiding

"Ook merken we wat dat onze klanten meer nood hebben aan een strategische begeleiding bij hun communicatieproces. Aan deze behoefte willen we met de aantrekking van Laurence Libert, die 10 jaar ervaring heeft in strategische beleidsprocessen, een antwoord bieden en een belangrijk onderdeel maken van onze diensten. Stijn Martens is al vanaf de start van Hands een vaste waarde en zal daarom ons groeiproces en herpositionering mee vorm geven. Hands kiest resoluut voor groei.", aldus Kristof Schiepers, oprichter van Hands. Het bedrijf werd in 2004 opgestart door Stephan Bruninx en Kristof Schiepers.

Hands?

Hands is het resultaatsgedreven communicatiebureau in Hasselt dat werkt voor KMO's en overheden. Hands beschikt over een eigen online afdeling en werkt met een team van 18 professionals.

Meer info:

www.hands.be

Kristof Schiepers

0495 83 41 91

Laurence Libert

0477 77 23 16

Stijn Martens

0478 65 47 98