Great minds
also need hands

Efficiënte communicatie voor uw bedrijf

Mooie ideeën, business concepten, ambities, dromen, … het is één ding. Ze uitvoeren is een ander paar mouwen. Vaak is er te weinig tijd of te weinig kennis in huis. Het is net dan dat Hands extra helpende handen aanreikt. Zodat u de focus kunt richten op uw bedrijf of organisatie. En wij onze focus en knowhow omzetten in een efficiënte communicatie.
Wij beschouwen communicatie niet als een doel op zich, wel als een middel. Een uniek instrument om uw doelstellingen te bereiken.

Hand out for help!

KLANT IN DE KRANT

HAEX BOUWT VOOR GENERATIES – MÉT SUCCES

In Hasselt bouwt familiebedrijf Haex aan een nieuwe landmark in het landschap van de stad. De Kapertoren in het CampUSpark – vlak aan de gebouwen van de Hogeschool PXL – biedt studenten ‘koten van de toekomst’. Want jongeren verwachten vandaag meer van een kot dan enkel een eet- en slaapplaats. Het perfecte kot biedt duurzaamheid, comfort en community. Waarden die ze ook bij Haex hoog in het vaandel dragen. Geprikkeld? Haast je. Er zijn nog maar 22 koten vrij!
Lees hier het artikel in HBVL

Afbeelding van ons team

54
handen*

Hands wil het toonaangevend communicatiebureau in de regio zijn dat strategisch meedenkt, begeleidt en innoveert zodat onze klanten nog performanter worden.

Handen voor onze klanten

630
projecten

83
klanten