Great minds
also need hands

Efficiënte communicatie voor uw bedrijf

Mooie ideeën, business concepten, ambities, dromen, … het is één ding. Ze uitvoeren is een ander paar mouwen. Vaak is er te weinig tijd of te weinig kennis in huis. Het is net dan dat Hands extra helpende handen aanreikt. Zodat u de focus kunt richten op uw bedrijf of organisatie. En wij onze focus en knowhow omzetten in een efficiënte communicatie.
Wij beschouwen communicatie niet als een doel op zich, wel als een middel. Een uniek instrument om uw doelstellingen te bereiken.

Hand out for help!

KLANT IN DE KRANT

MOBBIT VEROVERT DE WERELD VANUIT HASSELT

Onze klant Mobbit biedt oplossingen voor de reiniging van ventilatieleidingen. Dat deden ze al in België, maar nu kijken ze ook over de landsgrenzen heen. Er is interesse in Duitsland, Frankrijk en zelfs Scandinavië voor hun innovatieve toestellen. Maar om die grote stap te zetten, moeten ze natuurlijk financieel sterk staan. Daarom verwelkomden ze dan ook met veel plezier de vennootschap Limboma van Tom Heeren als nieuwe aandeelhouder. Netjes gedaan, Mobbit!
Lees hier het artikel in HBVL

Afbeelding van ons team

54
handen*

Hands wil het toonaangevend communicatiebureau in de regio zijn dat strategisch meedenkt, begeleidt en innoveert zodat onze klanten nog performanter worden.

Handen voor onze klanten

630
projecten

83
klanten