Onze aanpak

Ervaren begeleiders
Voor elk traject stelt Hands een vast team samen. Met een keuze uit een viertal grafisch ontwerpers en een eigen online team hebben we voldoende handen om voor u resultaat te boeken. Zowel offline als online. Onze creatief directeurs waken over de kwaliteit van elk gekozen design. Een ervaren project- of accountmanager stroomlijnt het proces. Hij/zij is ook uw centrale aanspreekpunt.

Strenge controleurs
Beknibbelen op kwaliteit: dat is bij Hands geen optie. De creatief directeurs zorgen ervoor dat er een coherente lijn wordt aangehouden in alle ontwerpen voor een bepaalde opdracht. De projectmanager kijkt strikt toe op de algemene communicatie; altijd met voldoende iteratiemomenten. De eindredactreur kijkt grondig na op taalfouten. Deze ‘haltes’ laten ons toe om tijdig bij te sturen en het hele project tijdig op het goede spoor én zijn juiste bestemming te krijgen …

All-inticket
Hands werkt volgens het ‘doorwerken-tot-het-voor-u-werkt’ principe. Wij spreken een vaste prijs af: all in, zonder verborgen extraatjes voor auteurscorrecties.

Trajectinformatie
Bij ons blijft u nooit lang met vragen zitten. We hanteren een responstijd van maximaal 4 werkuren. U krijgt een vaste contactpersoon (projectmanager) en hebt 24/7 toegang tot alle documenten en ontwerpen op onze beveiligde FTP-server. Correcties mailt u door.

Nieuwsbrief Hands

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang een gratis digitaal exemplaar van Prestige 2020