B-sure headerafbeelding

B-sure

Let’s talk about finance

B-Sure een jong team van vermogensbeheerders die staan op hun onafhankelijkheid en die de klant adviseren op basis van een totaalanalyse van inkomen en eigendom. Drie eigenschappen die niet meteen algemeen zijn in de sector.

De uitdaging

B-Sure wou zijn complexe opdracht van vermogensbeheer en -groei op een duidelijke, dynamische en aantrekkelijke manier communiceren naar de buitenwereld.

De Hands-on aanpak

Hands bedacht een in de sector zelden geziene jeugdige beeldvorming, waarbij snelle zeilboten symbolisch koers zetten naar een veilige haven. Vanuit de nieuwe ankerplaats bij de Hasseltse kanaalkom loodst B-Sure jonge zelfstandigen, ambitieuze ondernemers, vrije beroepers en professionele sporters met vermogensplanning op maat naar een onbezorgde financiële toekomst.

Onlangs haalde Michelle Bovy, oprichtster van B-Sure, als eerste in Limburg de licentie van bankmakelaar binnen. Uniek! Onze perscommunicatie zorgde ervoor dat ‘Made In Limburg’ en ‘Het Belang van Limburg’ snel het nieuws oppikten. Het bewijs van de jeugdige beeldvorming en duidelijke communicatie op maat van het publiek ziet u hier: www.b-sure.eu

Nieuwsbrief Hands

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang een gratis digitaal exemplaar van Prestige 2020

Logo hands in het oranje

+32 11 22 88 72 | info@hands.be |
Books The Office, Kolonel Dusartplein 28B, Hasselt

©2019 - Hands Mediarouting - Privacy