Capertino headerafbeelding

Capertino

CAPERTINO

Beleggen is een marathon, geen sprint

Achter Capertino staan drie ervaren deskundigen in financiële planning en vermogensbeheer. Ze richtten een nieuwe onderneming op met een doelgericht businessplan, een aanpak die hen onderscheidt van het legertje andere vermogensbeheerders én een vernieuwend instrument: een zelf ontworpen grafische interface. Capertino kan tegelijk het totale vermogen en het risico voor de klant op langere termijn visualiseren. Het hanteert daarbij een beproefd recept: spreid je beleggingen en probeer voorbij de waan van de dag te kijken.

www.capertino.com

Capertino beursstanden

De uitdaging

Bij Capertino weten ze waar ze naartoe willen en met welke middelen. Voor een juiste vertaling van die boodschap naar potentiële klanten was ‘fine-tuning’ nodig. Eigenlijk ging het om drie boodschappen: dienstverlening op maat van de klant, de unieke grafische tool én de onderscheidende visie en aanpak. Een kolfje naar de hand van Hands.

De Hands-on aanpak

‘Kapitaalbewaking’ als overkoepelende boodschap werd treffend verbeeld met een robuuste Griekse helm. Tekstueel was de uitdaging complexer maar door de boodschap op te delen en aan te snijden via realistische vragen en citaten, kon Hands het hele verhaal helder overbrengen. In drie gestileerde grafiekjes werden zowel de werking van de grafische tool als de beleggingsfilosofie van Capertino gevisualiseerd. Een scherpe, compacte inhoud die in deze branche veeleer uitzondering is. Daarmee werd de grondtoon gezet voor de verdere communicatie en beeldvorming.

Capertino brochure
Capertino website
Capertino huisstijl

Nieuwsbrief Hands

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang een gratis digitaal exemplaar van Prestige 2020