Darcis headerafbeelding

Darcis

Een nieuw likje verf

Het Alkens familiebedrijf Darcis is al drie generaties lang gespecialiseerd in schilder- en vloerwerken. Naast opdrachten voor particulieren, realiseert Darcis grootschalige projecten in de industriële sector, in de horeca, in winkels en winkelcentra, voor overheidsinstellingen, kantoren, ziekenhuizen Het bedrijf voert ook renovaties en restauraties van monumenten uit.
www.asvd-darcis.be

Darcis Advertentie

De uitdaging

Darcis worstelde met een verouderd imago en vroeg Hands om een verfrissend likje verf. De uitdaging was Darcis opnieuw de uitstraling te geven van een vaste waarde als schildersbedrijf in Alken en omstreken.

De Hands-on aanpak

Het schildersbedrijf Darcis kleur geven, daar wist ons grafisch team raad mee. De huisstijl werd opgefrist meteen nieuw logo, een up-to-date website en een klinkende slogan; Zo kreeg ‘Darcis net dat streepje verf voor’. Letterlijk en figuurlijk. De nieuwe huisstijl werd doorgetrokken in de brochures, folders, op social media, in banners, signalisatieborden, advertenties, tv-spots… Zelfs de wagens van de schilders en bedienden kregen een likje verf. Onmogelijk om Darcis niet te herkennen!

Darcis huisstijl

Darcis advertentie 2
Darcis website

Nieuwsbrief Hands

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang een gratis digitaal exemplaar van Prestige 2020