Delrey headerfoto

DelRey

Beproefd recept voor unieke creaties

De DelRey chocolate lounge in Antwerpen serveert chocolade- en patisseriekunst, stuk voor stuk topwerken. Het volstaat om even een blik te werpen op de echte of digitale vitrine. De onderneming bestaat al meer dan 60 jaar, maar het is het huidige eigenaarskoppel Bernard Proot en Anne Seutin die sinds hun intrede in 1983 DelRey in de Champions League hebben geloodst. De chocolatier-patissier is sinds 1993 lid van Relais Desserts, de club van 100 beste patissiers ter wereld, heeft vier vestigingen in Japan, een veel groter degustatiesalon en vooral een veel grotere reputatie.

www.delrey.be

Delrey boekjes

De uitdaging

Bernard Proot ademt chocolade, hij liep als jonge man stage bij Le Notre in Parijs en bij Wittamer in Brussel. De hoogstaande kwaliteit van DelRey bij een groter publiek bekend maken, vergt evenveel aandacht en toewijding. Alle ingrediënten zijn voorhanden – naam, ligging, bezieling en een aantal onderscheidingen die DelRey een ‘top of mind’ positie bezorgen.

De Hands-on aanpak

Hands werkt sinds 2010 voor DelRey en zorgde voor een nieuwe verpakking, in de breedst mogelijke betekenis. Met een nieuw logo, een nieuwe huisstijl, webshop met worldwide delivery, de aankleding van het degustatiesalon… Het is met deze coherente aanpak en met de continue positionering van het merk dat Hands een substantiële bijdrage leverde tot de uitbouw van DelRey, ook zakelijk. Een sprekend resultaat van deze lang volgehouden branding-inspanning was Valentijnsdag 2017. Volgens ‘brandwatcher’ thecube.be bezette DelRey op 14 februari met meer dan 100.000 posts en likes de vijfde positie in de toptien van Instagram-likes wereldwijd, voor Nike en Ikea.

DelRey chocolade pakket
Delrey potjes
Delrey covers

Nieuwsbrief Hands

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang een gratis digitaal exemplaar van Prestige 2020