Eazy Keukenstudio headerafbeelding

EaZy keukenstudio

EaZy Keukenstudio in Genk kan bogen op 30 jaar ervaring. Modern of klassiek, het aanbod van 15 afgewerkte keukens biedt inspiratie naar ieders smaak. EaZy Keukenstudio staat voor kwaliteit, een betaalbare prijs en professionele service voor én na aankoop.

www.eazykeukens.be

Uitdaging

EaZy keukenstudio ligt strategisch langs een drukke baan in Genk. Het nadeel is dat er ook veel concurrenten gevestigd zijn. Je kunt het de keukenboulevard van Limburg noemen! Hoe kon Hands maken dat EaZy keukenstudio eruitspringt tussen de ‘rivalen’. En hoe konden we zorgen voor een performante onlineaanwezigheid, om traffic te genereren naar de site en naar de winkel?

Eazy Keukenstudio flyers

De Hands-on-aanpak

Hands ontwierp voor EaZy keukenstudio een website, in lijn met de normen en waarden van het bedrijf. De offline- en onlinecommunicatie werden op elkaar afgestemd. Advertenties die in kranten en magazines verschijnen, worden gelijktijdig op Facebook en op de website geplaatst. Via Facebook wordt de doelgroep met maandelijkse contentplannen op de hoogte gehouden van acties, promoties, nieuwe keukens en tips & tricks. Ook Facebook Advertising, Google AdWords en SEO worden ingezet om de doelstellingen te bereiken.

Eazy Keukenstudio website

Nieuwsbrief Hands

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang een gratis digitaal exemplaar van Prestige 2020