Lijnrecht header

Lijnrecht

Een lijn waarop u recht heeft

Advocatenkantoor Schiepers & Partners is al decennia een begrip in Tongeren en sinds lang ook in Sint-Truiden, Bilzen en Bree. 25 advocaten, juristen en medewerkers bekijken de problemen van hun klanten door de bril van die klanten zien en staan voor een directe aanpak, transparante kostenaanrekening en vooral integriteit.

www.lijnrecht.be

Lijnrecht visitekaartje

De uitdaging

Om in de advocatuur, waar name dropping in de benaming de regel is, op te vallen is meer nodig dan namen met een ampersand tussen. Schiepers & Partners staat met enkele specialisaties – onder meer jachtrecht, paardensportrecht en medisch recht – intussen ver af van het traditionele allround advocatenkantoor met enkele mannen in dure pakken. Die doorgedreven specialisering en een uitgesproken no nonsense aanpak onderscheiden het kantoor duidelijk van de concurrentie. Maar hoe breng je dat over bij de hedendaagse cliënt?

De Hands-on aanpak

Eenvoudig, met een ‘no nonsense branding’. Lijnrecht is de toepasselijke naam die Hands bedacht voor Schiepers & Partners. “De kortste weg tussen twee punten is een lijn. Een lijn waarop u recht heeft.” Uiteraard werd ook de site volgens dit principe hertekend met ludieke foto’s: zwart-wit beelden waarin een felgroene ‘rechte lijn’ de show steelt. Het resultaat: Lijnrecht heeft nu een atypische maar wel duidelijke identiteit. Ze valt op en sluit veel beter aan bij de leefwereld en vooral bij de verwachting van mensen op zoek naar gerechtigheid.

Lijnrecht magazine

Lijnrecht magazine
Lijnrecht website

Nieuwsbrief Hands

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang een gratis digitaal exemplaar van Prestige 2020