QPS accountants header

QPS Accountants

Wat als … we hun imago sexy maken?

QPS Accountants is actief in Limburg, meer bepaald in Hasselt en Genk. De firma levert accountancy-advies en -strategie aan kleine en grote ondernemingen in al hun levensfases en in elk ondernemingsklimaat.

www.qpsaccountants.be/

QPS accountants boekje

De uitdaging

QPS had een uitstekende reputatie maar een saai imago. Hoe kon Hands de positie van QPS verstevigen en het bedrijf een sterkere eigen identiteit geven, zodat het top of mind wordt in de Limburgse zakenwereld? Een uitdaging die we graag aangingen!

De Hands-on aanpak

De eerste focus is de juiste doelgroepbepaling, in dit geval B2B-communicatie naar zaakvoerders toe. QPS’ core business bestaat erin hen van start tot exit te begeleiden in alle aspecten van het zakendoen.. De nieuw bedachte baseline ‘Accountancy for life’ vat dit perfect samen: QPS is innovatief, toekomstgericht en op-en-top professioneel, een partner voor het leven. De doelgroep wordt bereikt via een maandelijkse nieuwsbrief (zowel online als op papier) met interessante artikels inzake financiën, advies en accountancy. Die artikels keren telkens terug op de social media. Ook kreeg QPS een gezicht. Letterlijk, door een professionele fotoshoot van de partners en het kantoor én figuurlijk, door een nieuwe website waarop de missie en de visie van het bedrijf duidelijk uitgedragen worden.

Via onze perscommunicatie kwam QPS al enkele keren in ‘Made in Limburg’, hét platform voor Limburgse ondernemers. Ook het organiseren van events hoort bij het vernieuwde concept. Zo organiseerden we ‘QPS High Five’ voor Limburgse ondernemers waarbij de partners vijf fiscale trends toelichtten.

QPS accountants krantje

QPS accountants banner

Nieuwsbrief Hands

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang een gratis digitaal exemplaar van Prestige 2020

Logo hands in het oranje

+32 11 22 88 72 | info@hands.be |
Books The Office, Kolonel Dusartplein 28B, Hasselt

©2019 - Hands Mediarouting - Privacy