Toplas header

Toplas

Toplas wordt top of mind

Toplas is een allround metaalverwerkingsbedrijf, gespecialiseerd in het duurzaam produceren van stalen platen en profielen op maat van kmo’s in België en Nederland.

De uitdaging

Toplas groeit snel. Mede door de uitbreiding van de productiehal met 3.300 m². Dat vroeg om een rebranding! Hoe kon Hands Toplas als metaalbedrijf top of mind maken in Limburg? Hoe konden we het merk weer sexy maken en zijn specialismes in de verf zetten?

De hands-on aanpak

Na een grondige bespreking creëerde Hands een nieuw logo, een nieuwe baseline en een nieuwe Facebookpagina. Maar een rebranding vraagt ook om een sterke lanceringscampagne. Daarvoor schakelden we de modecursisten van Syntra in. Mode en metaal: Hands heeft bewezen dat ze kunnen samengaan! De modecursisten lieten hun creativiteit de vrije loop voor het ontwerp van een damesjurk die werd voorgesteld aan een jury. Toplas vormde het ontwerp van de winnares om tot een draagbaar stuk met perfecte snit. De actie werd ondersteund door de Facebookwedstrijd ‘Toplas zoekt een Topmodel’, waarbij een gezicht werd gezocht voor verdere reclamecampagnes. Toplas kreeg op die manier heel wat persaandacht, onder meer van Het Laatste Nieuws, Het Nieuwsblad en Made In Limburg.

Toplas affiche

Nieuwsbrief Hands

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang een gratis digitaal exemplaar van Prestige 2020