Vestio

Strak plan en evenveel aandacht voor elk project

Vestio staat voor ‘Vangronsveld & Somers, thuis in ontwikkeling’. Vestio is actief in de realisatie van residentiële vastgoedprojecten op toplocaties in het binnenland en aan de Belgische kust in Knokke. Vestio biedt ook assistentie bij de projectontwikkeling van woningen, appartementen, verkavelingen, woon- en zorgcentra en de aan- en verkoop van bestaand vastgoed. Een totaalaanpak die al meer dan 20 jaar werkt en tot heel wat exclusieve woonprojecten heeft geleid.

Vestio advertenties

De uitdaging

‘Vangronsveld & Somers, thuis in ontwikkeling’ wilde zich positioneren als hét vastgoedkantoor in Hasselt en omstreken. Het deed een beroep op Hands om een nieuwe huisstijl, inclusief een nieuwe naam, een nieuw logo en een onderscheidende ‘corporate story’ uit te werken.

De hands-on aanpak

Een goede strategie en een nieuwe huisstijl: dat waren de basisingrediënten van een strak communicatieplan dat Hands ontwikkelde. De naam Vestio is inmiddels een vaste waarde in Hasselt en ver daarbuiten. Hands verzorgt ook de communicatie van A tot Z voor tientallen woonprojecten van Vestio, zoals Hof Van Gan in Genk, Park Leopold in Sint-Truiden, Ursulinenhof in Hasselt, Coin d’Or in Knokke, Books in Hasselt, Belisia in Bilzen, Drie Eiken in Lanaken … Elk uniek project krijgt evenveel aandacht: naam, logo, folder, brochure, werfsignalisatie, advertentie in de krant en magazine, presentatie op het lanceringsevent, social media, een mediaplan, tv-spot…

Vestio advertenties

Vestio boek voor Books Hasselt