Vestio

Strak plan en evenveel aandacht voor elk project

Vestio staat voor ‘Vangronsveld & Somers, thuis in ontwikkeling’. Vestio is actief in de realisatie van residentiële vastgoedprojecten op toplocaties in het binnenland en aan de Belgische kust in Knokke. Vestio biedt ook assistentie bij de projectontwikkeling van woningen, appartementen, verkavelingen, woon- en zorgcentra en de aan- en verkoop van bestaand vastgoed. Een totaalaanpak die al meer dan 20 jaar werkt en tot heel wat exclusieve woonprojecten heeft geleid.

Project in de kijker: 
De Groene Wal

Dat Vestio alleen maar succesvolle projecten lanceert, wisten we al langer. Sinds kort kunnen ze nog maar eens een woonproject aan dat palmares toevoegen. Onlangs openden ze de deuren van De Groene Wal in hartje Maaseik voor geïnteresseerden. En daarbij slaagden ze erin om op enkele dagen maar liefst 60% van de woningen te verkopen! Of wij daar voor iets tussen zitten? Misschien. 😉 Van advertenties en brochures over panelen en signalisatie tot social media. We did it all! Wil je niet groen zien van jaloezie en ook zo’n mooie woning bemachtigen in Maaseik? Surf dan snel naar de website voor meer info.

website-groenewal
Vestio advertenties

De uitdaging

‘Vangronsveld & Somers, thuis in ontwikkeling’ wilde zich positioneren als hét vastgoedkantoor in Hasselt en omstreken. Het deed een beroep op Hands om een nieuwe huisstijl, inclusief een nieuwe naam, een nieuw logo en een onderscheidende ‘corporate story’ uit te werken.

De hands-on aanpak

Een goede strategie en een nieuwe huisstijl: dat waren de basisingrediënten van een strak communicatieplan dat Hands ontwikkelde. De naam Vestio is inmiddels een vaste waarde in Hasselt en ver daarbuiten. Hands verzorgt ook de communicatie van A tot Z voor tientallen woonprojecten van Vestio, zoals Hof Van Gan in Genk, Park Leopold in Sint-Truiden, Ursulinenhof in Hasselt, Coin d’Or in Knokke, Books in Hasselt, Belisia in Bilzen, Drie Eiken in Lanaken … Elk uniek project krijgt evenveel aandacht: naam, logo, folder, brochure, werfsignalisatie, advertentie in de krant en magazine, presentatie op het lanceringsevent, social media, een mediaplan, tv-spot…

Vestio advertenties
Vestio boek voor Books Hasselt

Nieuwsbrief Hands

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang een gratis digitaal exemplaar van Prestige 2020