Team

Ontdek ons team!

Mooie ideeën, business concepten, ambities, dromen, … het is één ding. Ze uitvoeren is een ander paar mouwen. Vaak is er te weinig tijd of te weinig kennis in huis. Het is net dan dat Hands extra helpende handen aanreikt. Zodat u de focus kunt richten op uw bedrijf of organisatie. En wij onze focus en knowhow omzetten in een efficiënte communicatie.
Wij beschouwen communicatie niet als een doel op zich, wel als een middel. Een uniek instrument om uw doelstellingen te bereiken.

Icoontje hand

Kristof Schiepers

Kristof is gepassioneerd door communicatie. Geïnspireerd door Mad Men is geen uitdaging hem te groot. Hij vertrekt altijd vanuit een strategisch perspectief en leidt zo als Creative Effictive Officer het Hands-team in goede banen. Met een achtergrond als economist, een MBA van ESADE & HEC en diverse specialisaties in Internet, VR en Multimedia, begeleidt Kristof uw campagne recht naar de beoogde doelstelling. Don’t dream your life, live your dream.

Laurence Libert

Laurence heeft geen schrik. Ook niet toen ze in 2013 – na een succesvolle carrière als Vlaams volksvertegenwoordiger en schepen van de Stad Hasselt – de stap zette naar Hands. Laurence is partner van Hands en legt de focus op klantenbegeleiding, persrelaties en marketingstrategieën.

Icoontje hand
Icoontje hand

Stijn Martens

Stijn werkt en netwerkt in overdrive: de aanzienlijke inspanning genereert een nog groter effect. Als partner begeleidt hij klanten in alle aspecten van hun communicatie. Hij slaagt er altijd in kansen zowel als obstakels te vertalen in efficiënte strategieën, mediaplannen en campagnes met impact. Met zijn marketing achtergrond en jarenlange ervaring zet hij de beeldvorming helemaal naar uw hand. Uw hand, inderdaad want de klanten komen bij Stijn op de eerste plaats.

Stephan Bruninx

Strategische inzichten, kwaliteit en een ontwerpersoog: dat is Stephan ten voeten – of is het handen? – uit. De medeoprichter van Hands heeft meer dan dertig jaar ervaring met nieuwe media, communicatie en marketing voor bedrijven in binnen- en buitenland. Zijn expertise en inspiratie zijn een echte meerwaarde voor het team. Stephan is voornamelijk geboeid door nieuwe businessmodellen rond de veranderende mediaconsumptie.

Icoontje hand
Icoontje hand

Koen Neven

Meer dan tien jaar ervaring bij verschillende communicatiebureaus: het leverde Koen een frisse visuele taal op waarin creativiteit, doeltreffendheid en ontwerp een hoofdrol spelen. Elke dag opnieuw vertaalt hij uw boodschap naar een visuele ervaring die de aandacht trekt en doel treft. De hand van de meester is altijd in het spel – ook al zie je ze niet op het eerste gezicht.

Dries Sijmons

Uw offlinestrategie moet een onlinestrategie worden? Dan is Dries de geknipte man. Deze expert in HTML, PHP-scripting en CSS bouwt websites, verstuurt e-mailcampagnes en optimaliseert uw zoekmachinestrategie. De beste websites vertrekken altijd vanuit een communicatieve invalshoek, zonder dat contentmanagementsystemen en UI daarbij in de weg mogen staan. Daarom leveren we altijd websites op maat af.

Icoontje hand
Icoontje hand

Sarah Martens

Hulp nodig bij grafisch ontwerp? Sla de handen in elkaar met Sarah. Met haar voorliefde voor design en haar creativiteit tilt ze al uw grafische projecten naar een hoger niveau. Nieuwe media, sociale media en innovatieve marketing zijn haar stokpaardjes.

Christina Usacheva

Christina kent de Adobe Creative Suite van binnen en van buiten. Snel, betrouwbaar en technisch onderlegd werkt Christina als designer haar opdrachten af. Met roots in Rusland geeft Christina die extra internationale dimensie aan Hands…en dat is mooi meegenomen voor een bedrijf met ambitie.

Icoontje hand
Icoontje hand

Johan Veldeman

Onze ervaren copywriter Johan Veldeman. Hij heeft bijna 20 jaar ervaring in informatieve en wervende teksten voor klanten zoals De Lijn, Export Vlaanderen, Provincie Limburg, Domein Bokrijk, Toerisme Limburg, Promotie Binnenvaart Vlaanderen, de federale overheid, etc… Wie schrijft die blijft… .

Gert Houben

Taal is pure fun als je ermee durft spelen. Dat is de plooi waarin Gert is gelegd. Titels die je in de tekst trekken, woordspelingen en zelfs grammaticale grapjes, ze rollen er als vanzelf uit. Dankzij meer dan twee decennia journalistiek weet hij bovendien hoe je een boodschap verpakt en brengt. Hij kan zelfs de aandacht trekken van diagonaal lezende mensen!

Icoontje hand
Icoontje hand

Ellen Heeren

Ellen kan terugvallen op een pak ervaring in de grafische vormgeving. Ze werkt vooral aan projecten in de vastgoedsfeer. Door haar hands-on aanpak en oog voor detail heeft Ellen zich al snel ontpopt tot een onmisbare schakel in het team. Vragen blijven bij haar niet lang onbeantwoord. Klantgericht en met oog voor een stipte afwerking, rollen haar opdrachten vlot de deur uit.

Celine Vander Linden

Door haar voorliefde voor communicatie wist Celine al van kleins af aan dat ze later in de communicatiesector terecht zou komen. Dankzij haar diploma’s Meertalige Communicatie en Marketingmanagement brengt ze elke communicatie-uitdaging tot een goed einde. Als project manager houdt Celine de klanten op de hoogte van hun projecten en zorgt ervoor dat de planning correct verloopt. Haar doel? Uw samenwerking met Hands zo vlot mogelijk laten verlopen.

Icoontje hand
Icoontje hand

Kristof Mannaerts

Kristof maakte een carriéreswitch, heeft zich helemaal op de online wereld gestort en ontwerpt nu al enige tijd websites. HTML, CSS en PHP-scripting hebben geen geheimen meer voor hem. Als front-end webdeveloper bouwt hij uw website die aan de standaarden van deze tijd voldoen en hij gaat geen uitdaging uit de weg. Hij blijft steeds gemotiveerd om telkens opnieuw een mooi resultaat neer te zetten.

Véronique Janssen

Véronique is Meester in de beeldende kunst en dus thuis van vele creatieve markten. Als fotografe heeft ze een zwak voor mooie beelden en een goed gevoel voor compositie. Verhalen vertellen met beelden is haar op het lijf geschreven. Zo werkte ze 12 jaar in de media als videojournaliste waar ze zowat heel Limburg in beeld bracht met haar camera. Nu zet ze haar eerste stappen in de grafische wereld bij Hands. Met oog voor détail en veel perfectionisme werkt ze al jouw opdrachten af tot een goed einde.

Icoontje hand
Icoontje hand

Sabine Lamiroy

Met haar jarenlange ervaring in de wereld van dagbladen en magazines, onder meer voor De Standaard, De Nieuwe Gazet, Trends en Knack Weekend, versterkt Sabine Lamiroy ons ‘schrijvende team’ met haar expertise in eindredactie.

Mino Massimo Valerio

Het ontwerpen en ontwikkelen van interactieve websites, het creëren van een sterke persoonlijke identiteit en het vormgeven van andere media is waar hij voor kan zorgen. Daarnaast is Mino gepassioneerd door sociale media en fotografie in al zijn facetten. Mijn dada’s: een zo groot mogelijk publiek bereiken en boodschappen met maximale impact bedenken.

Icoontje hand
Icoontje hand

Pieter Claes

Als we Pieter in drie woorden moesten omschrijven: Ieergierig, creatief en spontaan! Na het volgen van de cursussen Photoshop en Indesign kreeg hij de smaak te pakken. Hij gaf hier meteen vervolg aan met een volwassenenopleiding Grafisch vormgever aan het CVO De Verdieping en kon haast niet wachten om aan het werk te gaan (bij Hands natuurlijk). Buiten Hands gaat hij zich extra bijscholen in Photoshop.

Dietrich Vandenrijt

Met 10 jaar ervaring in webdevelopment heeft Dietrich al met verschillende onderdelen van webdevelopment kunnen kennismaken. Websites creëren tot een gebruiksvriendelijk resultaat is één van zijn drijfveren.

Icoontje hand
Icoontje hand

Tine Eeckhout

Tine is onze Office Manager met bijna 20 jaar ervaring in de communicatie. Zij is een neuroot op het vlak van administratie en boekhouding, ze bezit de hands-on mentaliteit en heeft de kunst om een probleem op te lossen nog vòòr het probleem zich stelt. Haar doel is om steeds vriendelijk en professioneel te werk te gaan, de klanten vlot verder te helpen, en administratieve zorgen bij de collega’s weg te nemen opdat zij zich kunnen concentreren op dingen waar zij goed in zijn.

Nieuwsbrief Hands

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang een gratis digitaal exemplaar van Prestige 2020